Back to All Events

Creatief op poten FEEST

  • CC De Borre 10 Speelpleinstraat Bierbeek, Vlaanderen, 3360 Belgium (map)

Creazondag op ZONDAG 18 MAART 2018 van 13.00 u -17.00 u

GESLOTEN WORKSHOPS
WORKSHOP HANDLETTERING – Storms 
Na een introductie over handletters, decoratievormen en materiaalkeuze oefen je een aantal tekentechnieken. Nadien vertrek je van een leeg blad en leer je hoe je een zelfgekozen quote omzet naar een mooi ontwerp. Je hebt enkel potlood, gom, pen en papier nodig, je computer mag je thuislaten. Heb je een specifieke stijl op Pinterest of Instagram gespot? Neem gerust een voorbeeldje mee. Na vier uur workshop heb je je persoonlijke boodschap in handen en krijg je een werkboekje met tips en tricks mee om thuis verder aan de slag te gaan.
van 13.00u tot 17.00u I max. 12 I €60
WORKSHOP PIÑATA – Atelier Rojo
Bij Atelier Rojo leer je de geheimen van piñatas maken van begin tot einde en word je begeleidt in die piñata maken dat je voor ogen hebt! En dit alles in een 3 uur sessie!
Per duo werk je samen aan één piñata die na afloop mee naar huis kan. 
vanaf 6 jaar I van 14.00u tot 17.00u I max. 6 duo’s ouder + kind I €35 per duo
FOTOSESSIE DOOR Studio Kakelbont
In een minifotosessie van ongeveer een kwartier kan je kiezen uit 2 à 3 kleurrijke achtergronden, nadien krijg je 3 portreten in groot formaat toegestuurd. Ideaal voor dé uitnodiging van je communie-of lentefeest, babyborrel over verjaardagsbrunch. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt! 
tussen 13.00u tot 17.00u I max. 14 I €65 per fotosessie

DOORLOPEND
HET LIFE PINTEREST BORD
Laat je inspireren door een van onze feestelijke tafels. Enkele mooi gedekte feesttafels sieren de raadzaal met een waaier aan zelf-maak-ideeën. Elke tafel tot in de puntjes uitgewerkt in een specifiek thema zoals natuur, dierenfeest, .. 
Sluit aan bij een van onze creatafels en werk enkele zelf-maak-ideeën ter plekken uit. 
MAAK JE EIGEN-NAAM-TAS
Van een retro tasje maken we tafelversiering die ineens ook de plaatsen aan tafel weergeven en de gasten kunnen dit al aandenken mee naar huis nemen.
DIEREN-SCHAAL EN DIEREN
We toveren een confituur-bokaal om in een dieren-bokaal, om mee te geven als traktatie of om op de tafel te zetten als tafelversiering. Of je gaat aan de slag met speelgoeddieren om borden te pimpen.
doorlopend van 13.00 u tot 17.00 u I gratis

DIY MARKT
Snuister doorlopend rond op de DIY MARKT en laat je inspireren door enkele creatieve ondernemers. (o.a. Three By One Coconut,  Malúannebel.juwelen, Blathine , Unik Magik)
Wie weet vind je wel hét origineel cadeau voor het komende feest!
 doorlopend van 13.00 u tot 17.00 u I gratis

PRAKTISCH
- CREATIEF OP POTEN FEEST vindt plaats in de raadzaal, tentoonstellingshal en vergaderlokalen van de borre, tussen 13.00 u en 17.00
- Workshops: wie wil deelnemen aan één van bovenstaande workshops, dient vooraf in te schrijven en te betalen via www.ccdeborre.be/feest of aan het onthaal van de borre. Opgelet: beperkt aantal plaatsen!
- Studio kakelbond: Inschrijven kan via onze webwinkel en nadien krijg je een time-slot toegewezen via mail.
- Doorlopende activiteiten: de creatafels en de DIY markt kan je tussen 13u en 17u doorlopend bezoeken. Deelnemen aan deze activiteiten is gratis, zonder voorinschrijving.
- Wil je graag zelf een plaats op de DIY markt? Reserveren kan via lise@deborre.be

Earlier Event: 11 February
Swan Market Utrecht
Later Event: 15 April
Openingsreceptie de YogaStudio